een zwoele vrouw

Geweldig! Ik heb ervan genoten. Erg humoristisch ook. Kostelijk.

Heb het boek bijna in één adem uitgelezen. Dat zegt op zich natuurlijk al genoeg, maar een erg goed geschreven boek! Vanaf pagina 1 ben je al meteen geboeid en dat is toch altijd erg knap als men zo kan schrijven. Mijn complimenten hoor, een heerlijk boek om te lezen. Kijk al uit wanneer je weer een boek schrijft want zal het zeker kopen. Zal het zeker bij anderen als aanrader opgeven.

In 1 avond uitgelezen, ook veel gelachen. Prachtig.

De seks is… bah even wennen voor mij, maar verder erg de moeite waard! Prachtig taalgebruik trouwens. Het boek sprak me erg aan en sommige stukken waren voor mij heeeeeeel herkenbaar (helaas).

Zo leuk, echt super! Kon het niet laten liggen en heb het boek meegenomen in de trein om het in een adem te kunnen uitlezen. Schrijf er meer van!

Heerlijk boek, pakt je gelijk! Grappig, gevoelig en vloeiend geschreven. Met heel veel plezier gelezen (kon niet stoppen). Wat mij betreft komt er een vervolg.

Ik vond het een fantastisch boek om te lezen. Je bent er zomaar doorheen.

Met heel veel plezier gelezen, kon niet ophouden. Met die Olaf, vreselijk type, had het wat mij betreft slechter mogen aflopen. Komt er een vervolg?

Super. Leest als een trein.
Hannah en de grote K - De grenzeloze kus - Vergeten verleiding - Rooie bokkel